Skip to main content

Etä­vastaanotot

SAIRAANHOITAJAN VASTAANOTTO

Sairaanhoitajan etävastaanotto toimii puhelimella tai videovastaanottona. Sairaanhoitaja ottaa yhteyttä sovittuna aikana.

Nettiajanvaraus

MITEN LÄÄKÄRIN ETÄVASTAANOTTO TOIMII?

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon +358 44 738 94 77  ma-ke ja pe klo 9-12 .

Kirjaudu omaMedipudas, josta valitset ”videovastaanotto”. Videohteys aukeaa kun lääkäri on paikalla.

Maija Laatunen

Terveydenhoitaja-sairaanhoitaja, lyhytterapeutti, pari- ja perhepsykoterapeuttikoulutuksessa

Tervetuloa etävastaanotolleni raudanpuuteasioiden selvittelyä varten! Vastaanottoni sopii, jos olet vähintään 15-vuotias ja suhteellisen perusterve.

Hoidan raudanpuutteisia potilaita yhteistyössä lääkärin kanssa, aina tarvittaessa häntä konsultoiden. Vastaanottoni koostuu sairaushistoriaan perehtymisestä, oireiden kartoituksesta ja hoidon suunnittelusta. Autan ja tuen mielelläni myös elämäntapamuutosten tekemisessä ja muissa terveydenhoitajan osaamiseen kuuluvissa asioissa.

Saat tarvittavat laboratoriolähetteet vastaanoton yhteydessä. Voit varata etäaikoja myös lyhytterapiaan tai yksittäisen kriisi-/tukiajan. Käytän terapiassa kognitiivisen ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiä. Usein jo yksikin tapaaminen lisää hyvinvointia ja auttaa eteenpäin.

Työskentely on käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä lisäten ymmärystä itsestä ja omista haitallisista ajatus- ja toimintamalleista. Työmenetelminä voivat keskustelun lisäksi olla esimerkiksi mielikuvapohjaiset harjoitukset ja tapaamisten välillä tehtävät tehtävät, jotta muutokset yleistyisivät myös omassa arjessa. Kognitiivisella suuntauksella on vahva ja pitkä tieteellinen perusta ja sen tuloksellisuudesta on runsaasti tutkimusnäyttöä.

  • Ensivastaanotto alk. 40 min. 97,10€*
  • Kontrollivastaanotto alk. 20 min. 49,60€*

*Ylimenevä aika laskutetaan seuraavan hintaluokan mukaan.

omaMedipudas

Mikäli yhteyden kanssa on ongelmia, se tuntuu liian hankalalta tai haluta käydä asiat perinteisenä puheluna, lääkäri soittaa sinulle sovittuna ajankohtana!

Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24 tuntia aikaisemmin, muuten veloitamme käynnin varatun ajan mukaisesti.

Lääkärillä on luvallasi pääsy Kanta-arkistoon. Videoneuvottelun aikana voit lähettää tiedostoja tietoturvatusti.

Mikäli olet lähetteellämme käynyt Synlabissa, saamme tulokset suoraan sähköisesti. Hinnasto on Synlab kuluttajahinnaston mukainen, poislukien tarjoukset/paketit.

Muissa laboratorioissa asioidessanne, saat lääkäriltä paperilähetteen tietoturvatulla sähköpostilla tai postitse. Tällöin laboratorio veloittaa suoraan sinua kokeista.

Tervetuloa etävastaanotoillemme!

Hinnat voimassa 13.3.2023 alkaen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.